Skip to main content

Integratie

artwork-banner

Kostenefficiënt

PowerCraft Technology helpt klanten hun systemen goedkoper en beter te realiseren. Hiervoor hanteren wij kostenefficiënte werkmethodes, zonder onnodige toeters en bellen. PowerCraft Technology werkt hierdoor met thuiswerkers en veel digitale communicatie. Dit werkmodel is gebaseerd op verschillende open source project management culturen.

Inhuurbaar en integreerbaar

PowerCraft Technology kan gezien worden als een externe research & development afdeling die tijdelijk ingehuurd en geïntegreerd kan worden in een groter projectteam of zelfstandig de gewenste hard- en software oplossingen kan ontwikkelen.

Levertijd, kwaliteit en kosten

PowerCraft Technology is nog een jong bedrijf met weinig personeel. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij kwaliteit en lage kosten garanderen. De beschikbare werkcapaciteit is echter nog beperkt, waardoor wij niet instaat zijn grote projecten in een korte tijd te voltooien. PowerCraft Technology heeft hiermee een balans tussen levertijd, kwaliteit en kosten, waarbij de kosten laag zijn, de kwaliteit hoog, maar de levertijd relatief langer.

Klantspecifieke onderdelen

Bij de realisatie van nieuwe embedded systemen, is er vaak een belangrijk uniek klantspecifieke onderdeel. Het klantspecifieke gedeelte kan in samenwerking met PowerCraft Technology of een ander bedrijf ontwikkeld worden. PowerCraft Technology zorgt ervoor dat hierbij alle onderdelen tot een goed werkende totaaloplossing resulteert.